La nostra és una inversió que genera valor social!

Captura de pantalla 2014-03-02 a la(s) 19.36.18
Compártelo, por favor! :-)

0
Logo FCPC

La Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral va ser creada l’any 1996 per un grup de pares de persones afectades de paràlisi cerebral preocupades pel futur dels seus fills i d’altres persones en la seva mateixa situació, així com de la societat que els haurà d’acollir el dia que ells faltin.

La nostra missió és donar dignitat a les persones amb paràlisi cerebral  posant les seves capacitats en valor, dotant-los d’una major autonomia personal i incrementant la seva qualitat de vida, oferint-los programes de recolzament adaptats a les seves necessitats i a les seves famílies, per contribuir així a l’acompliment del seu projecte vital.

La nostra, pretén ser sempre una visió positiva i reivindicativa de les capacitats de les persones afectades de paràlisi cerebral i de les seves famílies, cercant l’acceptació natural de la diferència i la normalització de vida i, per aquest motiu, una part molt important de la nostra tasca és donar visibilitat i sensibilitzar davant la societat.

Volem contribuir a donar resposta a les necessitats de les persones amb paràlisi cerebral i patologies afins, i al seu entorn directe, al llarg de tot el seu cicle vital, aprofundint en els valors de la societat del benestar, facilitant el desenvolupament personal, la cohesió social i la igualtat d’oportunitats.

Els valors que impulsem des de la nostra entitat són:

  • Transparència i excel·lència en tot el que fem.
  • Adaptabilitat i resposta a la realitat. Amb serveis realistes, útils i necessaris.
  • Eficiència en el servei i atenció personalitzada.
  • Igualtat d’oportunitats. Fomentem el creixement personal i promovem,  en aquells àmbits on cal, el suport per gaudir d’una igualtat d’oportunitats real davant la resta de la societat.
  • Respecte. Considerem que totes les persones són ciutadans de ple dret. I això vol dir que cal, sense excepció, respectar-ne els drets i exigir-los les obligacions.

Mes informació: info@fcpc.cat


Compártelo, por favor! :-)
administrador (23 Posts)


El mundo de los que queremos cambiar el Mundo